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Missing Japan

On December 18th, I took the Japanese traditional cuisine, "Osechi" cooking class in macrobiotic way by Marie Yamaguchi. I really thought that Japan had a great culture and tradition.
When I was little, I hated those new year food, but everything we ate at class was so tasty and beautiful at the same time. I should try the recipes.

For our new year cafe on January 5th, we will do our best in making "Osechi". We hope you will enjoy them.

2007 will almost end. At this time of year, I am always homesick.
This year especially, since I took this Japanese traditional cuisine class, I miss Japan more...

12月18日、山口眞利枝先生のマクロビオティックおせち料理クラスに参加して、改めて日本文化のすばらしさに気がつきました。
そして子供のころはおせち料理が嫌いだったけど、クラスで食べたお料理はどれも美味しくって、見た目もすごくきれいで作りたくなるものばかりでした。

1月5日のニューイヤー・カフェでみなさんに喜んで頂けるよう、スタッフ一同、心を込めておせち料理を作りたいと思います。

もうすぐクリスマス、そして今年ももうすぐ終わりです。
この季節になると日本が恋しくなるのですが、今年は特におせちを食べて日本が懐かしくなりました。

Love,
Mico

by studio-mugen | 2007-12-22 10:43 | スタッフ日記  

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